Épületvillamosság - Családi házak

Tisztelt Építkező!

Úgy gondolom, egy épület villamos rendszerének tökéletesen felhasználóbarátnak és személyre szabottnak kell lennie, hiszen Ön az otthonában nap mint nap használni fogja ezt a villamos rendszert, ezért, nem lenne szerencsés, ha valamelyik szerelvény nem oda kerülne, ahol Önnek a legmegfelelőbb, remélem, ezzel Ön is egyet ért.

Tehát mindenképpen fontosnak tartjuk, hogy együtt átnézzük az Ön leendő otthonának tervét és megbeszéljük egyéni elképzeléseit, ami alapján elkészítjük Önnek részletes árajánlatunkat.

De soha ne az árajánlat végösszegét nézze, hanem azt, hogy mit tartalmaz! Az olcsóbb lehet, hogy utólag a duplájába kerül. Hogy miért?

Ha az elektromos hálózat tervezése során olyan kisebb, kiegészítő elemek beépítése marad el, mint például kapunyitó, klímaberendezés, külső csatlakozás a fűnyíró részére, villámvédelem-túlfeszültségvédelem. Ezek utólagos kivitelezése a gyepesítés, csempézés, tapétázás után nem kis bosszúságot okoz, nem is beszélve a munkálatok anyagi vonzatáról.

A kis- és nagy beruházók igényeit rugalmasan kezelve, érdekeit szem előtt tartva vállalunk kivitelezést pontos határidőkkel, referenciákkal, garanciával. Vállalunk alvállalkozói tevékenységet is.

Reméljük Ön is elégedett ügyfelünk lesz a közeljövőben!